Tartalomjegyzék gamevision.hu

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Manhunt 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Wii
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Squall27

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 01, 2007 5:44 pm    Hozzászólás témája: Manhunt 2 Hozzászólás az előzmény idézésével

Remélem a Rockstar (vagy inkább már Take2) kitalál valamit a probléma megoldására. Azért nagy veszteség lenne, ha egyáltalán nem adnák ki, ezt nem engedhetnék meg maguknak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Dragonblade

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 11, 2007 6:21 pm    Hozzászólás témája: manhunt Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy hatalmas játékról maradnánk le, ha nem adnák ki ezért a hülyeségért.
Legyen rajta 18-as karika mint a filmeken oszt kész! Mit kell ezen annyit variálni?
Vissza az elejére
Joe78

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 16, 2007 4:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Manhunt-al ps2-n játszottam, de szerintem nem volt valami nagy durranás. Az ötödik pálya után ráuntam.
Vissza az elejére
Pukkandurr

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 26, 2007 9:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért untál rá mert nem jött át neked a feeling. Akinek átjön az nem únja meg.
Vissza az elejére
Megalixir

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 05, 2008 11:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Játszottam a manhunt 2-vel ps2-n, és összességében azt kell mondjam, hogy csalódás! Az első részhez képest iszonyatosan nehéz, jóval könnyebben észrevesznek mindenhol és sok a bug benne! A hanghatások kiválóak, a kivégzések is elképesztően jók de nem élveztem közel sem annyira mint az első részt, ez persze lehet azért van mert nem vagyok egy hardcore játékos!
geri

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 08, 2008 5:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én az elsővel játszottam de nem jött be.
Vissza az elejére
Megalixir

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 08, 2008 6:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

geri írta:
Én az elsővel játszottam de nem jött be.

A feeling-nek mindenképpen átt kellet jönnie ahhoz, hogy tetszen a játék! Több haverom mondta, hogy neki sem tetszett de volt aki velem együtt istenítette!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Wii Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.